Съботно кафе с Маги и Таня: Списък с желания за предстоящата есен

By Tanix`s Happy Place - септември 01, 2018

Вече е събота, първата за септември, носеща привкуса на предстоящата есен (нищо, че във Варна е 31 градуса и не се диша :D). У дома цари трескава подготовка за предстоящата ни сватба идната седмица, а от днес съм и в отпуска цели 23 дни. 
И все пак е време с Маги да изпием съботното си кафе. Този път решихме да си говорим за нещата, които искаме за есента. Маги вече пусна много интересен пост с нещата, които иска да направи през септември  (цък), който и аз ще направя скоро, но днес ще направим списък с 5 неща, за които искаме да си изхарчим парите :D. Ето го и него:

Източник: Caricos.com

Автомобил
Още докато го пиша знам, че няма да стане тази есен и въпреки това, е едно от основните неща, които у дома обсъждаме, че трябва да сменим. Имаме си кола, която е доста стара и ако можеше да говори, едва ли щеше да каже хубави неща за мен :D. Въпреки това ми е много мила, буквално на нея се научих да карам (което личи по всичките и рани :D), защото когато я купувах преди няколко години, бяха минали 5 години от както имах книжка и не карах, и буквално се учих наново. 
Докато бях в Словения си взехме кола под наем, за да отидем до Плитвишките езера в Хърватия. Колата беше Пежо 308 със стъклен покрив. Толкова много ми хареса- малка, комфортна, гледаща от всякъде към красивото небе. Е, ако някой иска да ми купи нова кола- това е :D

Източник: Edna.bg

Нов диван
Горкият стар диван в дневната е доста изтормозен, а и доста неудобен. Отдавна мрънкам, че трябва да го сменим, а от както го изгори, мъжът ми най- накрая се съгласи с мен, че вече му е време :D. 

Източник: Urbandecay.com


Палитрата BackTalk на Urban Decay
От както я видях в Инстаграм преди няколко месеца не спирам да я мисля. Не, че е нещо невиждано до сега като цветове и да не мога да мина и без нея, просто я искам. Много, много ми харесва и единствената причина, поради която все още не съм си я взела е, че нямам достъп до Сефора, а в момента изобщо не ми е до онлайн поръчки на козметика. 

Източник: lookfantastic.com

Червило на Mac
Не притежавам нито един продукт на марката. Странно? Не знам, може би. Но искам червило. Не някое конкретно. Просто червило на Mac. Ей така, да си имам. 

Източник: fashiondays.bg


Бели кецове Converse
Още нещо, което сигурно само аз нямам :D. От известно време се каня да поправя тази грешка, но все нещо става и не стигам до тях. Истината е, че преди изобщо не ги харесвах и се чудех защо всички ги носят. Странно е как се променят вкусовете и предпочитанията на човек с годините. Класическият модел продължава да не е точно по вкуса ми, но тези на снимката много ми харесват. 

***

Това са моите 5 неща на първо четене, за които бих похарчила парите си тази есен. Къде и за какво Маги ще харчи нейните- вижте ТУК. Къде ще пръснете вашите?
Поздрави,
Таникс


Последвайте ме във Facebook // Instagram


  • Share:

You Might Also Like

0 коментара

Your comments make me smile. Give me a smile bellow :)