Info

Тъй като това е личен блог, предимно ориентиран към бюти тематика, но не само, смятам, че е важно да споделя с вас някои основни неща за себе си, козметичният ми профил и близнашкият ми характер 😜

Козметичен профил:
1. Имам нормална към смесена кожа, по- мазна в Т- зоната и нормална (понякога суха), в зоната на бузките; много чувствителна и свръхреактивна, склонна към образуване на акне, но в лека форма.

2. Цветът на кожата ми е много, много бял. Трудно хващам тен, а и да хвана е минимален (до голяма степен се дължи и на това, че лятото обикновено нямам време да се пека на плажа, а на солариум не ходя). Предимството на това все пак е, че повечето цветове ми отиват.

3. Косата ми е къдрава, дълга, много гъста, с плътен косъм, омазняващи се корени и сухи краища. Песен!

4. Имам мънички нокти, лесно чупливи, понякога цепещи се. Харесвам цветните маникюри, но не съм способна да си ги направя сама. Често слагам гел лак или ноктопластика (ако ме видите с дълги нокти, е по- вероятно да не са мои 😂).

5. Кожата по тялото ми обикновено е доста суха, през зимния сезон съм като гущер и се люспя.

6. Имам дълги, извити мигли с руси краища, не особено обемни.

За блога:
1. Създадох го за лично удоволствие, харесва ми да пиша и споделям неща, които ме вълнуват. Бюти блоговете ми помогнаха много в различни отношения преди време, може да се каже, че до голяма степен промениха живота ми, и ми се иска и аз да имам възможността да помогна на някого (без значение дали ще е в избора на козметична покупка, някакъв вид вдъхновение и мотивация или просто с усмивка).

2. Не го пиша по задължение или с някакъв вид комерсиална цел. Пиша, когато имам какво да споделя или когато имам вдъхновение да го правя.

3. Отказвам да го определям и концентрирам само в една ниша и тематика- както казах, създадох блога за лично удоволствие и в него ще споделям всичко, за което ми се споделя- от кремове до чорапи, ако ги сметна за интересни.

4. Вашите мнения и реакции са добре дошли и са важни за мен- всеки коментар, лайк или какъвто и да е знак, че сте посетили местенцето ми, ме мотивират неимоверно и ме правят щастлива. (Изключвам преднамерено злобните такива- ако сте дошли, само, за да си проявите злобата, по- добре напуснете).

5. Приемам и съм отворена към градивна критика. Смятам, че тя е важна, за да вървим напред и да се усъвършенстваме, а аз съм човек, който обича да се развива.

6. Името на блога идва от името, с което ме нарича половинката ми- Таникс. И понеже в момента се чувствам в един от най- хубавите и щастливи периоди от живота ми, а блогът е моето хоби и ме прави щастлива, реших да го кръстя "Щастливото място на Таникс" :).

За мен като човек:
1. Аз съм типичен и абсолютен представител на зодия Близнаци- крайно съм непостоянна, сменям си мнението често, рядко задържам вниманието си върху едно нещо.

2. В смисъла на точка 1.- блогът е първото нещо от много време насам, което е заседнало в съзнанието ми ежедневно, и определено е заело и част от сърцето ми. Дори да нямам мотивация да пиша, не спирам да я търся (или да очаквам тя да ме намери), и постоянно мисля за това как да го развивам.

3. Много съм нетърпелива като човек- наумя ли си нещо, го искам тук, сега и на момента.

4. Горделива съм в крайности- една до някъде неприятна моя черта, върху която работя за промяна.

5. Голям инат съм- в още по- големи крайности. Все още не съм установила дали това е повече положителна или отрицателна моя страна, но също работя по въпроса :).

6. Много съм търпелива към хората- противоречиво на последните няколко точки. Когато става въпрос за хората, с които контактувам, съм крайно дипломатична и притежавам слонско търпение. Това в много случаи е за сметка на личното ми спокойствие, но забелязвам, че в последните 1-2 години дипломацията започва малко по малко да ми куца. 😀

7. Имаме си куче, порода мопс, на име Тайра (или по- скоро тя ни има нас 😃). Обожавам я и не мога да живея без нея.

8. Обичам много животните и много често съм склонна да избирам тях пред хората.

Надявам се да сте добили някаква представа за личността ми и по този начин да ви е по- приятно да прекарате малко време в моето местенце, а най- вече тук да намерите нещо полезно и интересно за вас. Както споменах, отворена съм по всяко време за вашите отзиви, въпроси или каквото и да бихте искали да споделите с мен.

Винаги с пожелание за усмивки,
Таникс


  • Share: